Climeon rekryterar Carl Arnesson till ny Chief Financial Officer (CFO)

Carl Arnesson har en civilekonomexamen från Linköpings universitet och har gedigen erfarenhet från finansiella positioner inom olika entreprenörs- och tillväxtbolag. Närmast kommer Carl från rollen som CFO för Zmarta Group och har dessförinnan varit CFO i Health & Sports Nutrition Group samt Metro Sverige.

– Det är glädjande att vi kan välkomna Carl Arnesson till Climeon och till vår koncernledning. Carl har en gedigen finansiell erfarenhet och en profil som passar väl in i Climeons kultur, med vårt starka fokus på lönsam tillväxt och finansiell stabilitet, säger Jan Bardell, VD för Climeon.

– Jag är mycket glad över förtroendet att få bidra till Climeons fortsatta resa framåt. Det är ett bolag som jag med intresse följt på avstånd och som ligger helt rätt i tiden. Tillsammans med resten av teamet på Climeon hoppas jag kunna vara med att utveckla bolaget och stärka Climeons position på marknaden ytterligare, säger Carl Arnesson.

Carl Arnesson tillträder tjänsten som Climeons CFO senast i november 2021. Nuvarande CFO Christina Kassberg kommer att kvarstå för överlämning till den 30 september 2021.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jan Bardell, VD för Climeon, +46 76-860 84 06, jan.bardell@climeon.com

 

Om Climeon AB (publ)
Climeon är ett svenskt produktbolag inom energiteknik. Bolagets unika teknik för värmekraft – Heat Power – tillgängliggör en stor outnyttjad energikälla och ger hållbar el från varmvatten, dygnet runt, året runt. Heat Power är en billig och förnybar energikälla med potential att ersätta mycket av den energi som idag kommer från kol, kärnkraft, olja och gas. B-aktien är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market. FNCA Sweden AB är Certified Adviser, +46(0)8-528 00 399 info@fnca.se.