Climeon presenterar på Aktiespararnas småbolagsdag

Den 3 juni 2019 deltar Climeon vid Småbolagsdagen som arrangeras av Aktiespararna. Thomas Öström, VD, och Christoffer Andersson, CFO och vice VD, presenterar bolaget och svarar på frågor.

För sjunde året i rad arrangerar Aktiespararna Småbolagsdagen med syfte att skapa en effektiv mötesplats mellan investerare och börsbolag. Evenemanget äger rum den 3 juni på Sheraton Hotell i Stockholm och Climeon presenterar kl 14.00.

Climeons VD Thomas Öström och CFO Christoffer Andersson kommer att presentera Climeon, hur företaget ska nå sina mål, vad som är fokus just nu och den senaste utvecklingen i bolaget. Därefter följer en moderatorledd frågestund.

Presentationen kommer att sändas live via webben och sedan publiceras i sin helhet efter presentationens slut.

Tid: 3 juni 2019 kl. 08.00–18.00, Climeon presenterar kl. 14.00
Plats: Sheraton Hotell, Tegelbacken 6, Stockholm
Anmälan: För fullständigt program och anmälan, se https://www.aktiespararna.se/smabolagsdagen
Följ evenemanget live via webben på www.aktiespararna.se/tv/live.


För mer information, vänligen kontakta:
Charlotte Becker, Head of Investor Relations & PR
+46 730 37 07 07 
charlotte.becker@climeon.com


Om Climeon AB (publ)
Climeon är ett svenskt produktbolag inom energiteknik. Bolagets unika teknik för värmekraft – Heat Power – tillgängliggör en stor outnyttjad energikälla och ger hållbar el från varmvatten, dygnet runt, året runt. Heat Power är en billig och förnybar energikälla med potential att ersätta mycket av den energi som idag kommer från kol, kärnkraft, olja och gas. Climeon siktar på att bli en global ledare och världens främsta klimaträddare. B-aktien är listad på Nasdaq First North Premier. FNCA Sweden AB är Certified Adviser, +46(0)8-528 00 399 info@fnca.se.